DUMNEZEUL din MINE

Sunt civilizații care s-au jucat cu modificarea genetică a omului. Înclin să cred că omul nu poate inventa nimic din ce nu există deja în univers. Toate filmele noastre științifico-fantastice sunt culese din ADN-ul nostru. Sunt povești pe care le-am trăit deja într-o altă civilizație, iar cele ce vor urma se vor adăuga genei noastre în viitor. Nu există doar universul nostru, ci multiversul condus de Fiii Dumnezei, generat de Creator continuu. Nu și repetenții. Drumul bumerangului e plin de filtre și mulți rămân pe traseu, împietriți atomic.

Universul a apărut din explozia unei găuri negre a altui univers, iar universul nostru este împânzit de găuri negre născătoare de noi universuri. Suntem parte a acestei energii vii, fără margini. Un număr infinit de găuri negre cu un număr infinit de universuri, la rândul lor, cu infinite găuri. Nu există capăt.

Totul e vibrație, rezonanță, forțe gravitaționale, unde radio, lumină etc. Spectrul electromagnetic se extinde de la radiațiile cu lungime de undă scurtă, cum sunt razele gamma, razele X, apoi lumina ultravioletă, lumina vizibilă și razele infraroșii, apoi până la radiațiile cu lungime de undă mare, cum ar fi undele radio și, sigur, multe nedescoperite încă sau chiar infinite.

Deci, forța stă în vibrație și frecvență. De aceea scrie în Geneza, parte a Bibliei, că la început a fost cuvântul deci vibrația. În jurul nostru tot ce mișcă, arde, fumegă, se scurge sau zdrobește e vibrație. Dacă vrei să cunoști adevărul, rezultatul muncii tale trebuie să conțină adevăr și ca să afli probabilitatea lui trebuie să te folosești în proces de toate structurile matematice posibile.

Noi nu suntem formați să vedem adevărul și acest lucru supără Conștiința. Când privim obiectele din spațiu, noi nu vedem realitatea adevărată, ne spune teoria darwinistă. Totul e în continuă schimbare. Ceea ce ne face să credem că Spațiul nu e fundamental. Spațiul și Timpul sunt inventate de noi ca să percepem ce se întâmplă în jurul nostru, iar obiectele din Spațiu nici ele nu sunt adevărate. Au fost create și dăruite ca să înțelegem viața. „Să ne jucăm de-a viața!”, zice o vorbă părintească.

Ce ne-a învățat evoluția e că Spațiul și Timpul sunt ochelarii viitorului. În locul Conștiinței și a aparențelor fizice putem spune că e Conștiința cea care folosește ochelarii aparențelor fizice, iar creierul nu e decât o Icoana în „Headset” fără putere. În spatele creierului, a neuronilor există ceva mult mai adânc, ce lumea nu înțelege încă, ne spune Prof. Donald Hoffman în unul din interviurile sale de pe You Tube.

Dacă Subconștientul a dat naștere Conștientului, putem concluziona că Spațiul și Timpul nu sunt elemente fundamentale, iar obiectele din jur sunt doar Iconițe în Ochelarii noștri virtuoși. Conștiința nu are substrat în afara ochelarilor virtuali prin care își trăiește existența. Noi suntem câte un grăunte de nisip în imensitatea universului. Cea mai apropiată galaxie e la 2,4 milioane de ani lumină. Noi am inventat Spațiul și Timpul din necesitatea de a ne explica și înțelege lumea în care trăim și pentru a funcționa în ea, a ne împăca cu gândul că vom ajunge nicăieri. Prea mare e prea mare și prea mic e inaccesibil.

Suntem născuți să credem că obiectele ce ne înconjoară există, jucăriile mele există, hainele, cărțile, etc. Deci, Spațiul și Timpul nu sunt fundamentale și, ca atare, ele nu îmi creează Conștiința. CONŞTIINȚA LE CREEAZĂ. Ideile le perfecționez, le întind pană văd unde ajung și realizez că sunt doar iluzii. Noi asumăm totul. Viteza luminii e la fel pentru toata lumea, însă la lungimea de undă 10-33cm Spațiul de dizolvă. În spații mai mici de 10-33cm sau 10-43 sec. spațiul deja nu mai are sens. Dacă iei un microscop puternic și încerci să cobori în macro spațiu (Ce înseamnă asta? = Că folosești spectrul de lumină în spațiu din ce în ce mai mic – înseamnă că tu folosești lungime de undă de lumină din ce în ce mai mică), Quantum mecanics ne permite această experiență până în momentul în care dorești să cobori mult mai adânc și, atunci, va fi nevoie să intensifici energia luminoasă ca să vezi în adâncime. Albert Einstein ne spune în E=mc2 că mai multă energie mărește masa într-un spațiu mic, Relativitatea Generală intră în rol și dă o Gaură neagră. Deci, când cobori la 10-43 sec. ca să măsori, totul dispare și se transformă în gaură neagră. Dacă te crezi deja Dumnezeu și pui mai multă energie atunci Gaura neagră se mărește. Spațiul și Timpul nu mai au însemnătate aici și poți să te prăbușești în ea, să fii dizolvat. Veți spune că: „Nu acesta e scopul nostru ca să ajungem Fiii Dumnezei, să coborâm prin gaura neagră și să devenim creatorii universului nostru?” Da, doar în cazul în care ți-ai acumulat toate calitățile pregătitoare în reușita călătoriei Bumerangului Divin, circuitul de 1800 de ani.

În concluzie, Spațiul și Timpul dispar la lungimea de unda 10-33cm iar teoria E=mc2 nu mai are valoare. Dispar. Teoria lui Albert Einstein funcționează numai în cazul dimensiunilor mai mari de 10-33cm. Când sunt mai mici ea se destramă. În această situație trebuie să ieși din camera Spațiu/Timp, să-ți folosești intuiția și s-o transformi în teorie matematică și dacă teoria e bună îți va permite să o aplici și să-i găsești limitele. Chiar Einstein spunea că: „Totul pare imposibil pană când apare unul care nu știe și o face”. Orice formulă îngrădește, pune limite prin însăși rezultatul ei final.

Ce înseamnă să fii în afara lumii Spațiu/Timp?

E să găsești o altă formulă în care să se încadreze și formula lui Einstein. Fizicienii europeni deja lucrează la formula de Spațiu/Timp și mai departe de Quantum Mecanics (Au aflat deja despre Geometria Pozitivă și Permutații Decorative) Matematica devine mai ușoară când renunți la Spațiu și Timp, spun Fizicienii specializați în Energie Înaltă. „Teoria lui Einstein a ajuns la sfârșit. Adică, și-a atins scopul. Prin noile formule matematice putem opera de acum în afara lumii Spațiu/Timp.”

Specialiștii caută acum ceva mai mare decât Conștiința. Spațiu/Timpul și Conștiința nu mai sunt teorii fundamentale. Realitatea trebuie căutată în afara lor. De ce? Pentru că formula Spațiu/Timp e o structură săracă. De exemplu: Ce este o particulă fizică numită Quark? Fizicienii îți vor spune că sunt reprezentații ireductibile de grupuri simetrice Spațiu/Timp. Când Spațiu/Timp e distrus vor fi distruse și particulele pentru că ele sunt reprezentații simetrice lui. Simetriile Spațiu/Timp dictează proprietatea particulelor.

Să încerci să-ți mărești Conștiința din particule Spațiu/Timp nu este un câștig pentru că ele nu sunt adevărate. Adevărul e în afară. E greșit din început să-ți amplifici Conștiința din Fundația Spațiu/Timp. Teoria Evoluției Darwiniste a progresat în Lumea Spațiu/Timp, însă a ajuns la limite. E timpul să găsim un fundament mai solid dacă dorim să ne amplificăm Conștiința. Fizicienii pleacă din Spațiu/Timp spre afară și găsesc (când își dau jos ochelarii lumii noastre) Geometrii Pozitive, Obeliscuri Pozitive care te vor privi în liniște (precum copacii Australiei pe invadatorii englezi), proiecții ale Proprietăților Netului Lucrativ a unor mai mari Dinamici de Permutații Decorative.

Conștiința ca Fundație

Există în afara S/T, (am obosit, prescurtez) un agent Conștiință sau mai mulți? Eu cred că e o armată de agenți Conștiință în lume care interacționează unii cu alții. O logică comună îi aduce la un loc, leagă prietenii între oameni, pe aceeași temă și interes, în special, azi, pe Net. Conștiința este Dumnezeu, cred oamenii, însă noi, „Fizicienii amatori de Credința Înaltă”, am descoperit că există un număr infinit de Dumnezei.

Se credea la început că există un singur Dumnezeu Conștiință care crește din ce în ce mai mare în univers, însă, acum, teoria matematică s-a schimbat și ne spune că există un număr infinit de Dumnezei logici, într-o lume infinită de universuri. În final, toți ajungem Dumnezei de un fel sau altul. „Apare nepăsarea dacă e așa, Ben!”, mă atenționează Tata. „Hopa!”, îmi zic. „Înseamnă că… e „FĂCUTĂ” TOATĂ ISTORIA.” Și atunci, îl întreb pe Dumnezeu: „Nu crezi, Doamne, că acolo s-a ajuns?” Privesc în jur și văd doar nepăsare și violență. Nimeni nu mai crede în nimic. O lume fără minte și formată din Dumnezei împietriți atomic.

O lume fără Neuroni

Neuronii nu există dacă nu sunt percepuți. Nimic in lumea noastră S/T nu există fără cunoștințe și conștientizare, nici chiar S/T. Nu există o teorie a existenței (a tot). Niciun sistem nu va fi capabil să se înțeleagă pe sine. Conștiința te ajută să te cunoști din toate punctele de vedere, însă trebuie să o hrănești.

Cel mai frumos lucru de pe pământ este descoperirea vieții de tine însuți!

Ben Todică