ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI 

 un articol de Mihaela CD

Lumea întreagă este întoarsă pe dos, pe fundalul  nesiguranței se aud tânguiri și  ecouri  ale unor urlete nerostite și  înăbușite în frică. În spatele ușilor închise e fierbere mare dar aburii scapă prin crăpăturile  de  la ferestre… ne  urmăresc și ne ajung ca niște sulițe  ce  împung conștiința și sufletul.  

Ce mai urmează? Ce se va mai întâmpla?  Până  când va mai dura această nebunie? … Iată, sunt  doar câteva dintre miile de întrebări pe care ni le punem cu toții  involuntar și organic din dorința vitală de supraviețuire. 

Știri contradictorii  vin să inunde  spațiul  virtual  îmbolnăvit și suferind de nesiguranță. Pârghiile dezbinării  ale manipulării și ale  îndoctrinării  se fac tot mai puțin auzite deși strigă disperate înecate în propria sudoare. 

Timpul trezirii  ne acaparează, mințile se deschid tot mai mult și tot mai puternic. Celofanul care acoperea până ieri milioane de minți  se rupe brusc  și se pierde  fără urmă. Conștientizarea socială se îngroașă precum o gogoașă  scufundată în ulei fierbinte.

Autorii mascaradei  trag sforile  ce nu-i mai ascultă și privesc timorați forța  și puterea inimaginabilă a dezrobirii minților  ce până ieri  ascultau cuminți fără să cârtească.

Ceva se întâmplă!  Ceva se petrece  mai mult și mai intens decât ne-am putea imagina. Am crezut întotdeauna în forța binelui și în puterea lui Dumnezeu care nu va lăsa să piară umanitatea  creată de El.

Cu toate acestea la nivelul  autorităților locale pare ca nu se mișcă nimic și continuă planul grotesc de  intimidare.  Un pas înainte și doi înapoi  aceasta pare a fi hora care se joacă astăzi pe  eșichierul administrativ  tot mai  beteag al eminențelor ce ne conduc dirijați psihotronic de la vârf. 

Vești  de tot felul vin să  distragă atenția de la problema acută cu care ne confruntăm într-o încercare disperată.

Nu mai ține,  ne-am prins,  ne-am deșteptat  și-am învățat să vedem dincolo de cortina pe care ne-o fluturați în față! Am învățat să ne ascultăm propriile instincte  care nu mint. Am învățat  să ne bazăm pe propria logică și pe propria conștiință.

Lupta însă, nu s-a terminat încă, iar de acum  trebuie sa fim și mai puternici  și mai solidari, înzestrați cu  forța binelui care  ne ridică la un nivel vibrațional mult mai înalt și mai puternic decât s-ar crede. Să rămânem deci pozitivi! Eu încă mai cred  în izbânda binelui!

 Mihaela CD

 21 IANUARIE 2021