Dimitrie Grama – Despre “metoda vicleană”

După cum știți, eu am scris un scurt comentariu la adresa acelei farse naționale zisa ,,Raportul Tismăneanu”. Toata mascarada aceea este de domeniul absurdului, gândindu-ne ca foști comuniști şi vlăstare comuniste au fost aleși sa producă un document în care să se autodemaște şi să-şi condamne trecutul comunist odios şi criminal. Ce valoare ar fi avut procesul naziștilor, de la Nurnberg şi din alte parți, daca comisia juridica ar fi fost constituita din foști naziști sau feciorii lor foști activi in mișcarea tinerilor naziști?
Pe lângă absurditate, Raportul Tismăneanu, reprezintă incompetenţa crasă a guvernantului de a judeca cele mai banale şi de la sine interese chestiuni, cu decentă şi cunoaștere. Nu pot sa nu trag concluzia ca o adunătură de secături şi corupți manipulează cum vor o adunătură de incompetenți care nu știu prin ce mijloace au ajuns ,,reprezentanții poporului”. Dar se pare că aceasta este soarta poporului roman, că rând pe rând să fie trișat şi înjosit de cei care ar trebui să-l servească cu demnitate. Am mai spus şi repet: romanii în era modernă şi mai ales cea de după 23 August 1944, au fost conduși de străini, de grupuri etnice fără sentiment faţă de poporul român, ființe umane fără caracter şi care cu metode viclene au acaparat atât puterea economica cât si cea politica. Au nume romanești, dar nu-s români! Ei folosesc români get-beget, de ținută morală slabă, în interese proprii, corupându-i cu titluri si cumpărându-i cu bani mărunți. Acești români sunt şi mai vinovaţi de mizeria spirituală şi morală a neamului, deoarece ei ar trebui să fie alături de neamul lor în primul rând. Acum, toți lașii, proştii şi hoții se pot ascunde după frumoase formulări de cuvinte goale, cum ar fi; Europa comună, globalizare, internaționalism, etc. Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul şi alți înaintași ca ei, nu se puteau ascunde după altceva decât mândria națională şi dragostea faţă de ţară, pământ şi oamenii de pe acel pământ comun.
Trebuie să ne obișnuim că așa este acum şi așa va fi la români bag sama de acum încolo: venetici şi trădători la conducere, trâmbiţaţi acolo de o adunătură de mojici corupți, amorali şi de o adunătura de naivi incompetenți, ușor de manipulat, de mințit. Asta în ciuda eforturilor unora din Asociația Civic Media şi altele ca ea. Am ciudata impresie sau presimțire că si diversele asociații române de orișiunde au ambiția de autopromovare în primul rând, de ,,etablare” şi de câştigare de faimă. Sunt ,,găşti” de oameni care cumva se cunosc dinainte, se auto-flatează, etc. şi nu sunt sincer angajate in lupta împotriva indecenţei şi deteriorării naționale. Eu cred că am contactat vreo doua asociații ,,libere” române, scriind la adresa celor care le conduc, dar nu am primit nici un răspuns. Nimeni nu a fost nici măcar curios să vadă cine sunt, sau ce vreau să spun. Deci…..