Mihai Trăistariu revine în forţă după Discul de aur

După ce, în 2006 – Mihai Trăistariu a încasat „DISCUL DE AUR” pentru vânzările primului său album de colinde, intitulat sugestiv „DE CRĂCIUN”, artistul a realizat că nu mulţi cântăreţi români îşi pot permite să scoată piese de iarnă, colinde etc. Există, dacă vreţi, un anume tip de voce care merge mână-n mână cu piesele de iarnă. Practic, doar o mână de artişti au reuşit să vândă cu succes melodii dedicate anotimpului rece.

Şi-atunci, pentru că a reuşit această performanţă în 2006, Mihai Trăistariu vrea să repete această experienţă împreună cu Casa de discuri ROTON, drept pentru care revine în 2013 cu un nou single: „E iarnă între noi” – o piesă superbă, care va intra rapid în sufletele ascultătorilor şi milioanelor de fani, un cântec atipic sărbătorilor de iarnă şi cu un video-clip la fel de reuşit, realizat în colaborare cu fotograful Marta Popescu, fondatoarea proiectului „I Love”. Proiect care semnează regia clipului.

Video-clipul piesei „E iarnă între noi” spune povestea a doi îndrăgostiţi care trec prin cel mai năprasnic ger al sentimentelor şi îşi pun în balanţă povestea de iubire. Muzica şi versurile poartă amprenta artistului Mihai Trăistariu, fiind acompaniat la pian de un copil-fenomen al instrumentului – Andrei Năstase – din Iaşi – care, la doar 18 ani, are concerte în cele mai mari oraşe ale lumii.

Mihai Trăistariu: „Sunt mândru de mine! E pentru prima dată când lansez o melodie compusă integral de mine! Şi muzica şi textul. E, practic, un experiment! Asta înseamnă oare că m-am maturizat ? Sau că nu mai am nevoie de cineva care să-mi compună piesele…şi trebuie că, de-acum încolo să mi le compun singur ?!”

A consemnat Maria Diana Popescu potrivit e-mailui primit din partea artistului Mihai Trăistariu

www.agero-stuttgart.de

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole, Mihai Trăistariu și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.