Editura Muşatinia la Târgul de carte Libris

EditorEditura Muşatinia din Roman, care  a împlinit 11 ani de la înfiinţare şi a dat tiparului peste 100 de volume, va participa, în perioada 3 – 6 octombrie, la Târgul de carte Libris Neamţ 2013. Aflată la a III-a ediţie, manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Neamţ. Sâmbătă, 5 octombrie, Editura Muşatinia va lansa volumele ,,Portrete printre rame şi ,,Mecena medic misionar -Teodorescu”, ambele scrise de publicistul romaşcan Gheorghe A.M. Ciobanu, precum şi albumul ,,Încheierea cronologiei picturii moldoveneşti din secolele XV-XVI cu datara ansamblurilor de la Părhăuţi şi Arbure”, de Sorin Ullea.

Gh. A. M. Ciobanu- Portrete printre rameju

Editura Muşatinia, condusă de Emilia Țuţuianu, a împlinit, în această vară, 11 ani de la înfiinţare. În această perioadă, a dat tiparului peste 100 de volume, de la cărţi pentru copii, la albume de artă, monografii, cărţi religioase, volume de poezie şi teorie literară, literatură, filosofie, muzică, antologii, cărţi cu conţinut istoric sau de antropologie.

Profesorii Tudor Ghideanu, Cecilia Bănică şi poetul Ioan Cîrnu, Minodora Ursachi, sunt doar câteva nume care au semnat volume apărute la Editura Muşatinia. “Cărţile apărute la noi au fost receptate şi apreciate, la adevărata lor valoare, atât de către autori, cât şi de cititori, ceea ce demonstrează că ne-am găsit un loc bine meritat în cadrul existenţial al celorlalte edituri din ţară”, a declarat Emilia Țuţuianu, directorul Editurii Muşatinia.

În cele cinci zile de târg, profesioniştii cărţii – editori, autori, librari, bibliotecari – vor avea oportunitatea de a-şi întâlni publicul cititor şi de a organiza diverse parteneriate şi evenimente culturale. Iubitorii de carte vor putea vedea cele mai recente apariţii editoriale ale unor edituri mari din ţară, precum Humanitas, Polirom sau All.

Ana Maria Postelnicu ziarulderoman.ro

Reclame

2 gânduri despre „Editura Muşatinia la Târgul de carte Libris

Comentariile sunt închise.