Melidonium vă urează Sărbători fericite!

DSC_2721Albul rece al pământului cuprinde în haină grea tot ce a fost cenușiu…Pentru o clipă ne abandonăm grijile, necazurile, incertitudinile existenței noastre tumultoase – și fascinați de acest alb imaculat – ne gândim la viață, ne gândim că am putea fi mai buni, mai frumoși în suflet – dacă am regăsi în noi puterea de-a ne încrede unii în ceilalți – de-a ne izbăvi prin iubire  – îndreptându-ne încrezători către un nou an care tocmai își va deschide, peste puțin timp, porțile.

Tămăduitoare această clipă a Nașterii Domnului! – în bătătura planetei se face loc pentru binele fiecăruia în parte…și-al tuturor laolaltă.

Lăsând la o parte resentimentele, răutățile necugetate, haideți să ne regăsim pentru o clipă oameni între oameni – toți cu sufletele mai bune, mai smerite, mai modeste – și să ne întâlnim în  acest colțișor de univers al Melidonium-ului cultural.

Peste cortegiul emoțiilor și sentimentelor noastre să învingă cel mai triumfător – mai luminos – acela de înnoire!

E firicelul de încredere, de curaj, de speranță – de care avem atâta nevoie ca să putem scăpa de viscolul înstrăinării, amăgirilor și tristeților.

                     Un an bun cu multe bucurii și împliniri!

26 de gânduri despre „Melidonium vă urează Sărbători fericite!

 1. Hristos se naste! Mariti-L!
  Sarbatori cu bine si multumiri pentru colaborare.
  LA MULTI SI BUNI ANI!

 2. SĂRBĂTORI FERICITE!
  Multe împliniri, sănătate şi lumină în suflet!
  Maria Pal

 3. Doamna Emilia Tutuianu este un veritabil ferment al unor initiative si actiuni culturale. „Melidonium” a devenit,de mult,o adevarata tribuna de manifestare a unor scriitori de recunoscuta notorietate si valoare,iar generozitatea cu care d-na Emilia Tutuianu le gazduieste creatiile (poezie,proza,critica literara) constituie un impuls benefic pentru autorii in cauza.O felicit pe Doamna Tutuianu pentru curajul cu care s-a aventurat in aceasta intreprindere delicata,in folosul literaturii si culturii nationale.Ii doresc sanatate si puterea de a continua nobila ei initiativa.Geo Galetaru (un melidonist…).
  Stimată Doamnă Emilia Ţuţuianu Dospinescu, a fost o plăcere (şi, în acelaşi timp o onoare) să colaborez la revista Melidonium. Sper că mă voi bucura, şi în continuare, de aceeaşi atenţie din partea dv. Apreciez sincer ce faceţi şi doresc să mergeţi cât mai mult pe acest drum, atât de benefic pentru creaţia literară autentică.Vă urez „Sărbători fericite” şi „La mulţi ani!” Cu preţuire, Geo Galetaru

 4. Sarbatoarea Sfintului Craciun si a Noului An 2013 sa va aduca impliniri, prosperitate, dreptate, pace, iubire si armonie in suflet. Sa fiti sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! La multi ani!
  Deosebita consideratie,
  Maria Diana Popescu

 5. SARBATORI FERICITE, CU SANATATE, BUCURII SI LINISTE SUFLETEASCA!
  Mariana Cristescu

 6. Binemeritată pace sufletească de Sf. Sărbători, familiei ziditoare de gânduri Emilia
  Țuțuianu și Dorin Dospinescu. Să rămâneți mereu fericiți lângă cei care vă merită!

  Maria Rugină

 7. Va urez un CRACIUN FERICIT!

  Fie ca taina Sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
  SUCCES PE TOATE PLANURILE! “
  Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
  Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
  Fie ca aroma de brad, sarmale, carnati, tuica fiarta , portocala, cozonacul cald , colindele si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste, ORIUNDE V-ATI AFLA!
  Craciun Fericit!
  La Multi Ani, FERICITIi!

  Cu multa pretuire,
  Mihai Stirbu

 8. SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU 2013 binecuvantat de Dumnezeu cu Sanatate si Fericire!

 9. Salutari din Italia de la Maria Agafitei
  Buna ziua ,La Multi Ani ! ptr. Doamna Tutuianu si toata echipa de la cultura din Roman le dorim multa sanatate ,un an bun cu succese.De altfel ptr.toti admiratorii mei ii felicit si le doresc mult bine sanatate un an bun 2013 cu mult noroc. Imi pare rau ca nu am fost cu copii mei din Bira de mas Nicolaie. Dar am grija de acea fetita Diana Nastase din Bira,. Este acum la Liceul Roman Voda cl.9- a E.Stiintele Naturii. Ne rugam la Dumnezeu sa fim sanatosi so putem ajuta financiar sa termine liceul.Vas ruga daca aveti buna vointa so cautati sa vorbiti cu ea si so inbarbatati.Va doresc mult bine la toti Romascanii si la toata tara.Sa nu mai avem oameni suparati determinati sa vorbeasca singuri pe strada.Va pup si va iubesc din nou Un an bun. Maria Agafitei si sotul Giorgio. Anul 2013 cu sanatate si belsug.

 10. Stimatei Doamne Editoare EMILIA TUTUIANU
  Doamna EMILIA,
  SARBATORI FERICITE de Sfantul CRACIUN de Nasterea Mantuitorului ISUS HRISTOS,
  Un AN NOU 2013 binecuvantat de Dumnezeu cu implinirea tuturor sperantelor Familiei Domniei Voastre,

  VA dorim din Australia Familia Florica si Ioan Miclau „Gepianul”.

 11. Doamna Emilia Tutuianu,
  Dvs. si familiei Dvs va doresc SARBATORI FERICITE si UN AN NOU BUN, cu SANATATE si cu IMPLINIRI!
  LA MULTI ANI 2013!

  Cu drag,
  Vavila Popovici

 12. DRAGA DOAMNA EMILIA,

  Va transmit din toata inima, de aici, de pe alt continent, din Ottawa, Canada, urarile mele de sarbatori frumoase cu bucurii si un an plin de succese. IMI DORESC SA COLABORAM LA FEL SAU…SI MAI DIVERS SI IMBUCURATOR SI IN ANUL CARE VINE.
  LA INTREAGA FAMILIE, NUMAI BINE Iar revistei, renume din ce in ce mai mare.
  cu aleasa pretuire,
  Veronica Balaj

 13. mulțumesc. și cu Dumnezeu înainte, prin oricâte probleme ar fi să ne treacă noul an.
  trebuie să mai fie și oameni care înving, nu doar dintre cei care se lamentează de situație și nu fac nimic pentru a schimba.
  spor-t 🙂

 14. Sarbatori fericite, cu pace si bucurii alaturi de cei dragi!
  Pretuirea pictorului Nelu Gradeanu.

 15. Ganduri de pace, speranta si noi impliniri!
  La multi ani cu sanatate!

  Constanta Doina Spilca

 16. Craciun Fericit !!!

  Fie ca nasterea lui Iisus Hristos sa va aduca pace, bucurie si liniste sufleteasca.
  Va dorim un Craciun Fericit alaturi de cei dragi !

  Octavian, Roxana & Janice

 17. Vă doresc dvs şi familiei dvs sărbători cu sănătate şi mulţumire şi
  un An Nou cu realizări multe şi frumoase.

Comentariile sunt închise.