Romașcani la Melbourne – ÎPS Ioachim Băcăuanul și Emilia Țuțuianu prezenți la Radio 3zzz Melbourne în emisiunea lui Ben Todică

Postul de radio 3zzz din Melbourne, Australia, al cărui colaborator este și Ben Todică, a oferit astăzi în cadrul programului în limba română pentru ascultătorii Comunității românești din Melbourne, cuvântul ÎPS Ioachim Băcăuanul, Arhiepiscop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, ținut cu ocazia Zilei naționale a României din 1 Decembrie și interviul editoarei Emilia Țuțuianu la radio Timișoara cu Veronica Balaj. Acestea au fost prezentate împreună cu știri din  comunitatea românească din Melbourne, Australia. Materialul prezentat de Ben Todică se află pe siteul http://www.3zzz.com.au/  și poate fi ascultat:  1)  aici (accesare mai simplă).

                  2) selectând din opțiunea  Listen to a show – select a show- limba română. Fișierul e în format RealAudio și poate fi ascultat cu player-ul RealPlayer (de la adresa http://eu.real.com/ daca nu il aveti).  

ÎPS Ioachim Băcăuanul, Arhiepiscop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

editor Emilia Țuțuianu

2 gânduri despre „Romașcani la Melbourne – ÎPS Ioachim Băcăuanul și Emilia Țuțuianu prezenți la Radio 3zzz Melbourne în emisiunea lui Ben Todică

  1. O emisiune plina in idei si voci diferite, armonie intre sacru, istorie, mandrie stramoseasca, iubire, dor, daruire, umanism, recunostinta, admiratie, pretuire, umor, … o intreaga salba romaneasca peste trei continente!!!

    o emisiune ce sarbatoreste spiritul romanesc.
    Auditie placuta!

Comentariile sunt închise.